13 januari 2016, om 22:00, Levensbouw | Levensbouw

PvdA afdeling Tilburg Bestuursvergadering op woensdag 13 januari

Het  PvdA Tilburg afdelings-bestuur zit naast de reguliere vergaderingen ook regelmatig op aparte moment informeel samen om lopende zaken te bespreken. Tevens hebben we elke 3e woensdag van de maand zogenaamde “doe-bijeenkomsten” waar iedereen van harte welkom is!  Mogelijk dat je ook inspraak wil hebben om iets kenbaar te maken aan het bestuur of fractie. Uiteraard kun je als PvdA lid ook van gedachten wisselen binnen de afdeling in de besloten Facebook groep PvdA Afdeling Tilburg, daar zitten inmiddels veel leden van onze PvdA afdeling Tilburg in. Lidmaatschap PvdA is voorwaarde voor toelating tot deze besloten Facebook groep PvdA Tilburg.

De openbare Facebookpagina van de PvdA Tilburg is net als deze website overigens voor iedereen, leden en niet-leden  toegankelijk! Alleen lezen mag, berichten plaatsen, vragen stellen en reageren op geplaatste berichten is vooral de bedoeling. Over (met name Tilburgse) politiek op het terrein van arbeid&economie, zorg, wonen, cultuur, jongeren, veiligheid en sport willen wij heel graag van gedachten wisselen.

10152576_859475124084947_8544740052817389525_n

Indien je interesse hebt om een keer bij een bestuursvergadering aanwezig te zijn dan kan dat,  aub even aanmelden via de secretaris, Jan Pieter Vorsteveld.

Met vriendelijke groet,

Bestuur PvdA Tilburg