19 januari 2016, om 22:00, Tilburg Noord Wijkcentrum de Symfonie | Tilburg Noord Wijkcentrum de Symfonie

PvdA Tilburg Fractie in gesprek met buurtbewoners, Tilburg Noord, De Symfonie.

ONTWERP PvdA - karlijnvandewier +-

PvdA Tilburg met u in gesprek in wijkcentrum De Symfonie

Iedere maand bezoekt de fractie van de PvdA Tilburg een buurt in Tilburg. Op 19 januari as. is het de beurt aan Tilburg-Noord. De PvdA bezoekt dan wijkcentrum De Symfonie aan de Eilenbergstraat 250. Als buurtbewoner nodigen wij u dan ook van harte uit om ons te vertellen wat er speelt in uw buurt.

 

Wij komen voornamelijk om te luisteren en informatie op te halen. Wat speelt er in de buurt? Wat gaat er goed? Maar vooral, wat kan er nog beter? En hoe kunnen wij u daarbij helpen? Wij gaan liever in gesprek met mensen uit de wijk dan met mensen op het gemeentehuis, omdat wijkbewoners volgens ons veel beter weten hoe problemen opgelost kunnen worden.

 

Alle onderwerpen die buurtbewoners willen bespreken komen aan bod. Daarnaast willen wij met u spreken over de staat van de wijk (de leefomgeving, zowel fysiek als sociaal), en over het jongerenbeleid in Tilburg Noord.

 

Wij geloven in de kracht van de buurt en willen van de buurt leren. Met uw suggesties kunnen wij concrete veranderingen voorstellen in het gemeentehuis. U bent van harte welkom op 19 januari in het Wijkcentrum De Symfonie tussen 19.30 en 22.00 uur.000271_symfonie-1

 

Fractie van de PvdA Tilburg

Auke Blaauwbroek / Bea Mieris / Yusuf Celik / Johanna Grone / Orkun Baytemir / Rens Overeem / Sofie Meeuwissen