Grondcampagne

De PvdA Tilburg staat voor sociale politiek met werkbare oplossingen voor en door gewone burgers. Tilburg is ons thuis. Hier ademen, wonen én leven wij vrij. Wij kijken in onze stad naar elkaar om, bestrijden ongelijkheid, zodat iedereen mee kan doen. We willen verandering en zijn hoopvol over de toekomst. Hier willen wij de komende vier jaar voor gaan! Sluit jij je als vrijwilliger aan bij ons campagneteam om te zorgen dat we dit gaan bereiken?

Functie
Als campaigner ben jij bezig met de grondcampagne: het in gesprek gaan met de kiezer en het uitdelen van flyers. Dit doe je niet alleen, maar samen met je team. Met je team ben je verantwoordelijk voor:

  • Het inplannen van flyer- en canvasacties (in wijken en op centrale locaties)
  • Het werven en coördineren van vrijwilligers voor flyer- en canvasacties
  • Zorgen voor voldoende materialen voor flyer- en canvasacties
  • Het bedenken van ludieke acties om onze boodschap verder te verspreiden
  • Het ondersteunen van kandidaten die materialen zoals flyers nodig hebben voor een persoonlijke campagne

Profiel
Jij hebt een sociaaldemocratisch hart en gaat graag met de kiezer in gesprek. Jij bent de eerste die klaarstaat met een bos rozen en flyers bij flyer- en canvasacties. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden die nodig zijn voor het in gesprek gaan met de kiezer, maar ook voor het coördineren van vrijwilligers en kandidaten. Je bent tot halverwege maart (wanneer de gemeenteraadsverkiezingen zijn) in de gelegenheid om per week 4-6 uur vrij te maken voor de campagne (in de laatste weken voor de verkiezingen zal dit wel wat meer zijn). Je bent vooral actief op locatie, tijdens de flyer- en canvasacties. Voorbereidende werkzaamheden kun je wel zelf inplannen.

Interesse?
Heb jij naar aanleiding van deze tekst interesse om als onderdeel van team grondcampagne mee te helpen bij onze campagne? Neem dan snel contact op via [email protected]! Hier kun je ook terecht voor verdere informatie over deze vacature en de campagne in het algeheel.