Kenneth Stam ‘Op weg naar #GR18’

We zitten volop in de campagneperiode richting de Tweedekamerverkiezingen. Maar ook op lokaal niveau zijn we druk met de voorbereidingen voor de Gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Op weg daar naartoe gaan we een paar leden volgen op hun pad op weg naar de verkiezingen.

Kenneth Stam

“De PvdA is voor mij een hele bewuste keuze. Ik kom niet uit een zogeheten “rood nest”. Na gestudeerd te hebben aan het VMBO, het MBO, het HBO en de universiteit kan ik met recht zeggen dat ik het nodige geluk heb gehad in mijn leven. Terugkijkend; opgevoed door een alleenstaande moeder hoefde ik me nooit zorgen te maken over kleding, eten, schoolboeken en ik kon vanaf mijn tiende op de lokale voetbalclub een balletje trappen. Maar dit is natuurlijk niet mijn eigen verdienste. Ik heb wat dat betreft behoorlijk veel geluk gehad. Geluk met mijn keihard werkende moeder, mijn gezondheid en mijn omgeving.

Helaas zag ik tijdens mijn studententijd in dat niet iedereen het geluk en de kansen heeft gekregen die ik heb gekregen. En daarom heb ik me tijdens mijn studententijd aangesloten bij de PvdA.

De PvdA is namelijk een partij die iedereen een kans wil bieden op een fatsoenlijk bestaan, zelfs als je je kansen misschien niet op tijd hebt gegrepen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die niet gezond zijn of pech hebben door de plek waar ze geboren zijn. Deze mensen mogen best een handje geholpen worden.
De PvdA is de partij bij uitstek die haar handen uit de mouwen steekt. Een partij die elke keer weer haar nek uitsteekt en blijft werken aan een samenleving waarin iedereen ongeacht zijn of haar afkomst zichzelf kan zijn, goed werk en een inkomen heeft en het beste onderwijs krijgt. Daarom ben ik PvdA-er geworden.
U gaat mij nog wel vaker tegenkomen tijdens onze campagnes richting de aankomende Tweede Kamerverkiezingen en de gemeenteraadsverkiezingen, want in Tilburg is er nog genoeg werk aan de winkel. Wat dacht u van het verbeteren van de zorg, toegankelijke voorzieningen, zorgen voor gelijke kansen op de arbeidsmarkt en goede scholen.

Met vriendelijke groet,

Kenneth Stam”