Bekendmaking genomineerden Solidariteitsprijs – kom zaterdag naar de uitreiking!

8 januari 2024

De genomineerden van de Solidariteitsprijs 2024 zijn bekend! Kom je deze zaterdag ook naar de uitreiking? Meer info onder aan dit bericht!

De Solidariteitsprijs is ondertussen een begrip in de regio. De prijs wordt afwisselend uitgereikt aan een persoon en een organisatie. De prijs is bedoeld voor een persoon of organisatie die zich structureel inzet om solidariteit in onze samenleving concreet vorm te geven. In januari reiken we voor de 27ste keer de Solidariteitsprijs uit. Vorig jaar was de eer aan stichting Sarban de Toekomst, dit jaar gaat de prijs naar een persoon. GroenLinks Tilburg en PvdA Tilburg organiseren dit jaar wederom gezamenlijk de uitreiking van deze prijs.

De drie genomineerden voor de Solidariteitsprijs van dit jaar zijn als volgt:

  • Annie Meens voor haar werk voor de Ouderkamers op de drie basisscholen en voorschoolse opvang in Stokhasselt.
  • Rob van Valderen vanwege zijn onbaatzuchtige inzet als huisarts voor dak- en thuislozen, die vaak niet verzekerd zijn.
  • Bouchra Bouzarouata vanwege al haar onbaatzuchtige werk voor Arabische vrouwen.

Op zaterdag 13 januari vanaf 15:30 (met een inloop vanaf 15:00) vindt de prijsuitreiking plaats tijdens de gezamenlijke nieuwjaarsborrel van PvdA en GroenLinks in Café Bakker (Heuvel 44-45, 5038CS, Tilburg). Opgeven is niet nodig. Je bent van harte welkom. Het eerste drankje is van ons!

We hopen je op 13 januari te zien, en samen te proosten op 2024!