7 oktober 2016

Diederik in de Boemel

Banner diederik

 

 

 

Beste Tilburgse partijgenoten,

Eerder deze week maakten we er in de nieuwsbrief al melding van: de fractie organiseert op vrijdag 14 oktober een fractieborrel voor alle leden. Hierbij kunnen we mededelen dat we naast belangrijk en leuk lokaal fractienieuws ook onze landelijke partijleider mogen verwelkomen! Diederik Samsom zal aanwezig zijn om zijn kandidatuur voor het lijsttrekkerschap toe te lichten en vragen van leden te beantwoorden.

De fractie heet je van harte welkom tussen 16.00 en 17.30 uur bij Theater de Boemel (Burgemeester Brokxlaan 76 in de Spoorzone). De hapjes en drankjes worden door de fractie aangeboden.

Kun je niet aanwezig zijn, maar heb je wel een vraag voor Diederik Samsom? Via het formulier op www.doorknokken.nl kun je jouw vraag stellen en krijg je binnen een week antwoord.

Namens de PvdA fractie,

Auke Blaauwbroek

Diederik Samsom kondigt zijn komst als volgt aan:

Er is de afgelopen 4 jaar veel gebeurd. Onze idealen kwamen een stapje dichterbij. Maar we zijn er nog lang niet. Er moet de komende jaren nog heel veel gebeuren. Als kandidaat-lijsttrekker voor de komende verkiezingen wil ik graag in gesprek met jullie. Over wat er de afgelopen tijd goed is gegaan. Over wat er beter kon. En vooral over onze dromen, ambities en plannen voor de toekomst.

Op 14 oktoberĀ  kom ik langs in Tilburg. Ik kijk ernaar uit. Verantwoording afleggen, van elkaar leren, elkaar inspireren. Nieuwe energie geven aan de partij. Alleen zo winnen we immers verkiezingen.

Diederik

PS Wil je helpen? Of heb je vragen? Ga naar doorknokken.nl