15 november 2016

Lijsttrekkerdebat Lodewijk en Diederik

lijsttrekkerdebatEén van de vier lijsttrekkersdebatten tussen Lodewijk Asscher en Diederik Samsom vindt zaterdag 19 november plaats op Brabantse bodem. In Tilburg om precies te zijn, tijdens het najaarscongres van de Jonge Socialisten. Het debat gaat over gelijke kansen.
De PvdA vindt dat iedereen recht heeft op gelijke kansen, ongeacht waar je geboren wordt, wat je afkomst is, waar je opgegroeid bent en of je ouders nou rijk of arm zijn. Onderwijs speelt hierbij een belangrijke rol, maar ook armoede staat ontwikkeling van kinderen vaak in de weg.
Samen met de Jonge Socialisten organiseren we het debat over gelijke kansen. Hoe zorgen we ervoor dat de verschillen tussen kinderen uit arme en rijke gezinnen kleiner worden en dat iedereen een gelijke kans krijgt?
Aanmelden voor het lijsttrekkersdebat in Tilburg doe je via deze link: https://www.pvda.nl/agenda/lijsttrekkersdebat-tilburg/
Let op: Dit debat vindt plaats op het najaarscongres van de Jonge Socialisten! Heb je je al aangemeld voor dit congres? Dan hoef je je niet aan te melden voor dit debat