PvdA Tilburg zoekt kandidaat-raadsleden

22 juni 2017

Op 21 maart 2018 mag Nederland naar de stembus voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ook in Tilburg gaan we dan naar de stembus. Iedereen die de PvdA wil vertegenwoordigen in de gemeenteraad van onze gemeente roepen wij op zich te melden voor de kieslijst. Ben jij straks onze vertegenwoordiger?

We zoeken voor de gemeenteraad (aspirant)leden die vanuit de sociaal-democratische waarden bijdragen aan de ontwikkeling van de samenleving in onze gemeente. Heb je belangstelling? Meld je dan aan als kandidaat-raadslid.

Interesse?

Wil je eerst nog wat meer informatie? Voorzitter van de kandidaatstellingscommissie, Hans van Iersel (kandidaatstellingscommissie@pvdatilburg.nl) vertelt je graag meer over het profiel en de kandidaatstellingsprocedure, maar ook over de mogelijkheden van het volgen van de ontwikkelingsmogelijkheden. Onze huidige fractievoorzitter – Yusuf Celik (yusufcelik@raadtilburg.nl) – kan je meer vertellen over de werkzaamheden in de raad. Ook ben je welkom om mee te kijken bij de fractie- en raadsvergaderingen.

Aanmelden op uiterlijk 18 september 2017

Als je interesse hebt om gemeenteraadslid te worden voor de PvdA, meld je dan door middel van een sollicitatiebrief aan via het e-mailadres janpieter@pvdatilburg.nl. Geef daarbij aan wat je motivatie is om raadslid te worden en welke kwaliteiten je daarbij meeneemt. Je aanmelding moet uiterlijk op 18 september 2017 binnen zijn.

Na ontvangst van je aanmelding krijg je informatie over de verdere procedure, cruciale data en zo meer.

Klik hier voor het profiel gemeenteraadslid PvdA Tilburg