Terugtreden Kevin Hordijk als (duo-)voorzitter PvdA Tilburg

Door Bob van Soolingen op 17 mei 2020

Kevin heeft het volgende bericht geschreven voor de leden van PvdA Tilburg:

Beste medebestuursleden, beste raadsleden, beste leden.

2 jaar geleden zijn Diana en ik samen een groots avontuur aangegaan om onze lokale afdeling bovenop de klap van de verkiezingsnederlaag te helpen. Het is een enerverende periode geweest waarin ik de veerkracht, de bestendigheid en de trouwe en inspirerende leden van de afdeling beter hebben leren kennen en we samen het fundament voor de zo gewenste ‘Nieuwe Energie’ in de afdeling hebben gelegd.

In 2020 kijk ik terug op enerverende en mooie jaren en stel ik vast dat de noodzaak om een duovoorzitterschap te hebben niet meer noodzakelijk is, binnen onze afdeling. Om die reden hebben Diana en ik, na zo het heet rijp beraad, besloten een einde te maken aan deze constructie. Met instemming van de ALV wordt Diana 16 juni benoemd als Voorzitter van de Afdeling Tilburg en zal ik afscheid nemen van het bestuur en de rol van betrokken lid en tweede opvolger van de Statenfractie blijven vervullen.

Het is met veel dank dat ik terugkijk op het vertrouwen dat ik van de leden heb mogen ontvangen om deze mooie duofunctie uit te voeren en het is met veel genoegen dat ik Diana en de andere bestuursleden succes wens met het verder vormgeven van onze mooie afdeling!

Met veel enthousiasme voor een kansrijke toekomst,

Vriendelijke groet,

Kevin Hordijk

Bob van Soolingen

Bob van Soolingen

Mijn naam is Bob van Soolingen en sinds mei 2019 ben ik algemeen bestuurslid bij PvdA Tilburg. Na te zijn opgegroeid in Veldhoven, ben ik in 2014 verhuisd naar Tilburg voor mijn studie. Sindsdien woon ik met veel plezier in onze stad. Nadat ik mijn studies in internationaal recht en filosofie heb afgerond, ben ik

Meer over Bob van Soolingen