Tilburg gezondste stad van Nederland!

Door Rita Barto op 16 januari 2018

KBO Reeshof is een belangenorganisatie voor senioren uit de wijk de Reeshof. KBO Reeshof heeft ongeveer 600 leden en organiseert allerlei activiteiten voor haar leden.

Zo wordt er elke dinsdag gewandeld door tientallen ouderen. Er kan gekozen worden voor een rustige of een pittige wandeling. Onderweg wordt koffie en thee gedronken.

Een van de ambities van de PvdA Tilburg is een goede gezondheid. De PvdA wil dat er meer ingezet wordt op preventie en dat er specifieke aandacht uitgaat naar ouderen. De KBO wandeltochten sluiten daar goed op aan. Bewegen en ontspannen zijn immers goed voor de gezondheid.

Dinsdag 16 januari liepen we mee!  Raadslid Bea Mieris en kandidaat raadsleden Rita Barto en Claudia Zurink doen verslag.

Rita Barto

Rita Barto

Mijn naam is Rita Barto en ik ben 71 jaar. Ik wil mij de komende 4 jaar wederom inzetten om het sociale domein nog beter op de kaart te zetten. Er komt een tsunami van ouderenproblematiek op ons af. Het aantal ouderen ouderen groeit snel en het aanbod van zorg loopt daarin geen gelijke pas.

Meer over Rita Barto

Waar ben je naar op zoek?