Visuals/vormgeving

De PvdA Tilburg staat voor sociale politiek met werkbare oplossingen voor en door gewone burgers. Tilburg is ons thuis. Hier ademen, wonen én leven wij vrij. Wij kijken in onze stad naar elkaar om, bestrijden ongelijkheid, zodat iedereen mee kan doen. We willen verandering en zijn hoopvol over de toekomst. Hier willen wij de komende vier jaar voor gaan! Sluit jij je als vrijwilliger aan bij ons campagneteam om te zorgen dat we dit gaan bereiken?

Functie
Samen met je team ben je bezig met de vormgeving van de campagne: de foto’s en de filmpjes. Jullie zijn verantwoordelijk voor:

  • Het bewerken van bestaande foto’s (bijvoorbeeld van campagneactiviteiten) om ze geschikt te maken voor de sociale media kanalen
  • Het ontwerpen van nieuwe communicatie uitingen
  • Het maken van filmpjes voor onze sociale media kanalen

Profiel
Ben jij creatief aangelegd en heb je (aantoonbaar) ervaring met grafisch ontwerpen of met het maken van filmpjes? En draag jij de sociaaldemocratie in het algemeen en de PvdA in het bijzonder een warm hart toe? Dan zoeken wij jou! Je bent tot halverwege maart (wanneer de gemeenteraadsverkiezingen zijn) in de gelegenheid om per week 4-6 uur vrij te maken voor de campagne.

Interesse?
Heb jij naar aanleiding van deze tekst interesse om als vormgeving/lid van team visuals mee te helpen bij onze campagne? Neem dan snel contact op via [email protected]! Hier kun je ook terecht voor verdere informatie over deze vacature en de campagne in het algeheel.