#6 Aziza Aboulkacem

#6 Aziza Aboulkacem

Over #6 Aziza Aboulkacem

Beste Tilburger,

Ik ben Aziza Aboulkacem – Jardaoui. Vele stadsgenoten kennen mij als de persoonlijk assistent van vier burgemeesters over de afgelopen 12,5 jaar. Nu ben ik kandidaat-raadslid voor de gemeenteraadsverkiezingen. Graag vertel ik je wat mij motiveert om voor de Partij van de Arbeid te kiezen en waarom ik om jouw stem vraag.

Het afgelopen jaar heb ik samen met mijn man gekozen voor het ondernemerschap. Ook sta ik mensen bij tijdens de gelukkigste en kwetsbaarste momenten in hun leven. Ik ben namelijk trouwambtenaar en ceremoniespreker bij uitvaarten. De verhalen over geluk, verbinding, afscheid en rouw raken me telkens weer. Verhalen van Tilburgse families inspireren me enorm om te streven naar een goed en eerlijk bestaan voor ons allemaal. Tilburg als stad socialer en liever maken, dat is wat ik wil.

Ik voel me thuis bij de idealen van de Partij van de Arbeid. Ik sta en ga voor sociale politiek voor alle Tilburgers. Als ik gekozen word, zal ik mijn kans om namens Tilburgers een bijdrage te leveren, maximaal benutten. Ik wil graag de politiek in voor jou. Ik wil jouw stem zijn in de raad en jouw verhaal vertellen. Mijn doel is dat bewoners in onze stad worden gehoord en geholpen. Zodat jij antwoord krijgt op jouw vragen. Ik wil ervoor zorgen dat jouw hulpvraag, zorg, tip, of idee bij de juiste ambtenaar terechtkomt. In de wijken wil ik graag inzetten op meer verbinding met elkaar. In de gemeenteraad zal ik me dan ook hard maken voor de ondersteuning van inwoners op dit vlak.

Ik handel vanuit liefde en denk in oplossingen. Als ‘ambassadeur van de liefde’ wil ik daarom werken aan een lievere stad met meer verbinding tussen buurtbewoners. Iedereen moet zich hier thuis kunnen voelen, juist in deze moeilijke tijden. Als stads- en gemeentegenoot vraag ik je om mij op 16 maart te steunen. Je vindt me op plek 6 van de lijst van de Partij van de Arbeid.

Stem 16 maart op Aziza, de persoonlijk assistent van de stad. Jouw persoonlijk assistent!

Lieve groet,

Aziza Alboukacem – Jardaoui
Nummer 6 op de lijst van PvdA Tilburg