Yavuz Cosar

Ik ben Yavuz Cosar. Geboren en getogen Tilburger. In het verleden gewoond in Tilburg Zuid, Reeshof en nu in Tilburg Noord samen met mijn vrouw en 2 kinderen. Per 1 januari 2015 ben ik toegetreden tot het bestuur van PvdA Tilburg als penningmeester.

 

Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond. In mijn dagelijkse werk ben ik adviseur planning & control bij een zorg- en onderwijs instelling (gespecialiseerd in doven en slechthorende mensen) waarbij ik de management gevraagd en ongevraagd voorzie van financieel advies. Hiernaast geef ik colleges op een hogeschool waarbij ik het opgedane ervaring in het praktijk over breng op studenten.

 

Een maand voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2014 was voor mij een reden om actief te worden binnen de PvdA. PvdA stond heel slecht in de peilingen en de sociaal democratie werd in twijfel getroffen. Het gevolg hiervan voor Tilburg is dat niet iedereen gelijke kansen kan krijgen op een goed leven. Dit was voor mij een reden om actiever te worden en de PvdA weer vooruit te helpen.

 

Als penningmeester wil ik me graag inzetten voor een financieel gezond en actieve afdeling, door als bestuur goede ideeën en activiteiten te steunen. Heb je tips of ideeën voor Tilburg, dan hoor ik het graag.

Yavuz@pvdatilburg.nl 

Met vriendelijke groet,

Yavuz Selim Cosar