Fractiemedewerker

Hans Rube

Hans Rube

Over Hans Rube

[email protected]

Uit de voorbije raadsperiode kennen veel partijleden en anderen mij als een gedreven burgerraadslid voor de PvdA. Al generaties lang houden wij in de familie de sociaal-democratie in ere, in doen en laten. Via de vakbonden, partijlidmaatschap en met sociale acties. Ook de afgelopen verkiezingen stond ik weer op de lijst voor de gemeenteraad.

 

Ik ga nu als fractiemedewerker aan de slag en probeer uit de wijken en dorpen zaken op te pikken die voor onze partij en met name de fractie van belang zijn. Dat varieert van kleine ergenissen tot grote wensen.

 

In de afgelopen periode heb ik, geholpen door mijn journalistieke achtergrond, op die manier onder andere een zwartboek kunnen samenstellen over kwetsbare verkeersdeelnemers en de gevaren die zij in Tilburg nog steeds constateren. Mijn taak is het om dicht op de huid van onze Tilburgers te kruipen en goed te luisteren naar wat leeft onder onze wijk-, buurt- en dorpsgenoten.

 

Mijn interesses liggen naast politiek ook op het vlak van cultuur, sport en muziek. Samen met mijn partner Hetty bezoek ik menig voorstelling en dankzij onze jaarkaart is geen enkel museum ‘veilig’ voor ons. In het verleden schreef ik onder andere boeken over de popmuziek in Tilburg en de teloorgang van Festival Mundial.

 

Ik laat me in mijn nieuwe functie graag voeden door een ieder die mij in haar of zijn wijk wil laten rondstruinen.