5 september 2017, om 22:00, MFA Het Spoor (Schaepmanstraat 36) in Tilburg | MFA Het Spoor (Schaepmanstraat 36) in Tilburg

Kick-off campagne

Kick-off campagne Gemeenteraadsverkiezingen 2018

Op 21 maart 2018 vinden de Gemeenteraadsverkiezingen plaats. Dit lijkt nog ver weg, maar om een goede campagne op touw te zetten moet er veel gebeuren en zijn er veel mensen nodig. Op dinsdag 5 september wil het bestuur daarom een avond organiseren waarop wij onze ideeën over de komende campagne willen uiteen zetten en vooral ook iedereen die interesse heeft om mee te werken aan de komende campagne de gelegenheid geven om zijn of haar ideeën in te brengen.

De avond begint om 20.00 uur en ziet er als volgt uit:

  • Presentatie van Pieter Paul Slikker (landelijk campagneleider PvdA) over hoe je in deze tijd een moderne campagne voert.
  • Joost Westland presenteert op hoofdlijnen het campagneplan voor de komende Gemeenteraadsverkiezingen
  • Rens Overeem ontvouwt zijn ideeën over de Permanente Campagne

Na de pauze volgt er een interactief gedeelte waar er in groepjes ideeën kunnen worden uitgewisseld en voorstellen kunnen worden gedaan voor mogelijke campagne-activiteiten die er gehouden zullen worden.

De avond zal omstreeks 22.00 uur eindigen.

De bijeenkomst wordt gehouden in “De Zaal” op de begane grond van MFA Het Spoor, Schaepmanstraat 36, 5041 AR Tilburg.

Iedereen is welkom, maar als je interesse hebt om een actieve rol te spelen in de komende campagne voor de Gemeenteraadsverkiezingen dan raden we je zeker aan te komen.

Wil je meer informatie, neem dan contact op met Paul van Duijnhoven (06-22525384) of Joost Westland (06-55537307).