25 november 2016

Waarde Sport in het Sociale Domein

Het PvdA Netwerk Sport nodigt u van harte uit voor een avond met als thema: ‘de waarde van sport in het sociale domein’. Op deze avond zullen Paul Depla (Burgemeester Breda) Yusuf Çelik (fractievoorzitter PvdA Tilburg) en Jeroen Olthof (wethouder Zaanstad) uit hun werkpraktijk vertellen hoe zij de waarde van Sport dagelijks inzetten. Ook horen we deze avond graag van alle deelnemers wat jullie ervaringen en ideeën zijn.

Doel van de avond is om inspiratie en ideeën te verzamelen om sport lokaal nog meer van waarde te laten zijn. Deze kennis delen we achteraf met alle leden van en geïnteresseerden in het PvdA netwerk Sport.

Locatie: Theater de Boemel

Datum: 12 december 2016, 19.30 – 22.00

Wij nodigen u van harte uit!

Aanmelden
Zowel PvdA-leden als niet-PvdA leden zijn van harte welkom bij deze bijeenkomst. Meld je aan door bij het Facebook evenement aan te geven dat je er bij bent of een e-mail te sturen naar ahlam.elyaakoubi@gmail.com .

PvdA netwerk Sport
Het PvdA-netwerk sport werkt met landelijke en lokale afdelingen samen om de maatschappelijke waarde van sport op de politieke agenda te krijgen. Het netwerk verzamelt kennis, denkt lokaal en landelijk mee over de waarde van Sport en deelt kennis en ideeën via media, bijeenkomsten en nieuwsbrieven.