3 juni 2015, om 20:00, Levensbouw | Levensbouw

PvdA Tilburg Bestuursvergadering 3 juni 2015 Levensbouw

Het bestuur zit naast de reguliere vergaderingen ook regelmatig op aparte moment samen om lopende zaken te bespreken. Mogelijk dat je ook inspraak wil hebben om iets kenbaar te maken aan het bestuur of fractie. Uiteraard kun je als PvdA lid ook van gedachten wisselen binnen de afdeling in de besloten Facebook groep PvdA Afdeling Tilburg, daar zitten inmiddels veel leden van onze PvdA (afdeling Tilburg) in. Lidmaatschap PvdA is voorwaarde voor toelating tot deze besloten Facebook groep PvdA Tilburg.

De openbare Facebookpagina van de PvdA Tilburg is net als deze website overigensvoor iedereen, leden en niet-leden  toegankelijk! Alleen lezen mag, berichten plaatsen, vragen stellen en reageren op geplaatste berichten is vooral de bedoeling. Over (met name) Tilburgse politiek op het terrein van arbeid&economie, zorg, wonen, cultuur, jongeren, veiligheid en sport willen wij graag van gedachten wisselen.

Indien je interesse hebt om een keer bij een bestuursvergadering aanwezig te zijn dan kan dat,  aub even aanmelden via de secretaris, Jan Pieter Vorsteveld.

Met vriendelijke groet,

Bestuur PvdA Tilburg