Door Bea Mieris op 21 januari 2021

Cadeautje voor na corona – een piano op Tilburg CS!

Na corona wordt in de stationshal van Tilburg CS een piano geplaatst. Een piano die door iedereen bespeeld mag worden en die tegen een stootje kan. Bea Mieris en Ton Gimbrere (CDA) hebben de afgelopen maanden na een positief gesprek met de NS verschillende fondsen, citymarketing en de gemeente aangeschreven om voldoende middelen bijeen te krijgen voor de aanschaf van een piano. Ook het onderhoud en het stemmen zijn bij de prijs inbegrepen. Hopelijk gaan veel Tilburgers, reizigers, conservatorium studenten en passanten veel plezier beleven aan deze piano. Een mini-podiumpje in de stad voor alle piano spelers en voor een nog veel groter luisterend en genietend publiek.
De gemeente, Citymarketing, het Tivolifonds, het Spiegelglasfonds en het Lindeboomgenootschap hebben een bijdrage geleverd. Het Brabants Dagblad heeft er ook een artikel over geschreven.
(Foto: indebuurt Breda)
Bea Mieris

Bea Mieris

Ik ben Bea Mieris, gemeenteraadslid voor de PvdA in Tilburg. Alle mensen in Tilburg, Udenhout, Berkel-Enschot en Biezenmortel moeten prettig kunnen wonen in hun eigen leefomgeving. In elke wijk moet voor jong en oud gebouwd worden. Een gevarieerd samengestelde wijk geeft meer kansen aan mensen met een lagere inkomens op een beter leven. Er moeten vooral

Meer over Bea Mieris